Fashion friday: happy movember !

movember

Happy movember ! Jawel de M is in de maand, en dat betekend dat vele mannen hun ‘moustache’ laten staan voor het goede doel. Het is de bedoeling dat er dan geld ingezameld word, en dat gaat naar een goed doel dat vroegtijdig kanker opspoort, hartstikke goed !

Hier even de spelregels volgens wikipedia:

De (gedrags)regels voor het deelnemen aan de actie luiden:
1. Eenmaal ingeschreven moet elke mo bro vanaf de eerste Movember beginnen met een gladgeschoren gezicht.
2. Gedurende de maand Movember moet elke mo bro een snor laten groeien en deze verzorgen.
3. Er mag geen sprake zijn van een samenvoeging van de mo met de bakkebaarden. (Dit wordt gezien als een baard.)
4. Er mag geen sprake zijn van het doorlopen van de mo naar de kin. (Dit wordt gezien als een sikje.)
5. Elke mo bro moet zich gedragen als een echte gentleman.

En als dame kan je gewoon meedoen, dan ben je een ‘mo sista’, en dat kan geheel zonder je snor te laten staan (ja echt!) Ben je nieuwsgierig naar de stichting of naar het goede doel wat gesteund word? Kijk dan op: http://nl.movember.com

On that note, snorren zijn gewoon cool, meestal dan. En de leuke snor ringen en prints zijn niet meer weg te denken uit het fashion beeld. Vandaar dat ik een collage met gave snor spulletjes heb gemaakt. En hoe leuk is de uil met de snor?! De ringen vind ik ook heel gaaf, en zeker om het als knuckle ring te dragen. En zie je mijn mister moustache nails ? Zie je, wij meiden kunnen ook gewoon een snor rocken!

Fijne vrijdag, en scheren maar hé mannen? ;)

Liefs,
Acia.

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

5 gedachten over “Fashion friday: happy movember !”

Plaats een reactie