DIY nail serum

20130312-154639.jpg
Yes de stroom is gelukkig weer terug! En vandaag heb ik een beauty DIY voor jullie. Een nagel serum. Van bijna elk nagellak merk heb je wel een nagelriem olie, of een nagel serum. Maar dat kun je super makkelijk zelf maken. Zonder de schadelijke chemicaliën die er soms wel in de commerciële serums zitten.

Je hebt nodig: een leeg nagellak flesje, vitamine E olie (of capsules, een olie naar keuze (kan ook olijf olie of jojoba olie) en glycerine (1/2€, bij etos)

Ik heb een oud nagellak potje gepakt, die bijna leeg was, ik heb hem gevuld met nagellak remover (met aceton) en even laten weken, en toen kon ik het gemakkelijk schoon maken.

Daarna heb ik het potje voor de helft met glycerine gevuld, en voor de helft met je olie naar keuze. Ik heb 2 vitamine E capsules toegevoegd, dat is ongeveer 1 theelepel. Dit doe je er bij om je product langer houdbaar te houden, vitamine E fungeert als een conserveer middel. Doe je flesje dicht, schudden en klaar!

Je kunt eventueel ook nog een paar druppels essentiële olie toevoegen voor een lekker geurtje. Je moet dit nagel serum wel elke keer voor gebruik even schudden, want olie en glycerine mengen niet. Maar het is een heerlijk zacht serum, die echt bijna meteen je nagelriemen zacht maakt, en ze hydrateert.

Enjoy!

Liefs,
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

2 gedachten over “DIY nail serum”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s