One year anniversary !

20130317-152053.jpg
Yess! Vandaag bestaat Mrs Gypsy 1 jaar! En daarom een kleine giveaway op mijn Facebook pagina!! Like mijn Facebook pagina, en reageer op de foto die hierboven ook staat afgebeeld, en vertel hoe je op mijn site terecht bent gekomen! Daar ben ik heel benieuwd naar. De winactie loopt een week zodat iedereen de tijd heeft om mee te doen, en daarna kies ik een random winnaar.

Ik blog iedere dag met plezier, en vind het heel leuk om elke week een nieuwe DIY te bedenken en te delen met jullie. En ik waardeer het echt als jullie de moeite nemen om mijn posts te liken en een comment achter laten, die lees ik met plezier!

Lots of love!
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

6 gedachten over “One year anniversary !”

  1. Wat gaaf!! Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog :)
    Ik kan me niet meer herinneren hoe ik bij je blog terecht ben gekomen eigenlijk…

    Like

  2. Van harte! Op naar een volgende blogjaar!
    Volgens mij heb ik een keer op je naam geklikt toen je op een andere blog had gereageerd, kan dat? Een van de eerste artikelen die ik zag was je DIY studded jeans. Ik hou van DIY’s en die van jou vind ik vaak erg creatief en tegelijk uitvoerbaar :-)

    Like

  3. Goh, ik weet ook niet goed hoe ik op je blog ben gekomen. Ik denk ook dat het komt door op een reactie van jou te klikken op één of andere blog. Ofwel door DIY in te tikken op wordpress :)
    Je blog is echt super leuk! Ik wou dat ik zoveel creativiteit had! Nog veel succes met je blog en proficiat met het 1-jarig bestaan ervan!
    Groetjes

    Like

Plaats een reactie