My life

20130316-194032.jpg
Raar lente weer deze week, naja officieel is het nog een lente, maar ben er wel hard aan toe! Ook heb ik 100 likes gekregen! Super bedankt iedereen! Ik waardeer het echt enorm, iedere like, en vind het super leuk om de comments te lezen! Maandag blog ik alweer 1 jaar, maandag heb ik daarom een kleine giveaway op mijn Facebook pagina. Dus zorg dat je mijn Facebook pagina liked, http://www.facebook.com/MrsGypsy !

En ik heb een vervanging voor mijn favoriete chai tea latte gevonden! Yess, gewoon soja melk opwarmen, en er een theezakje winterglow thee van pickwick in doen, super lekker.

En zoals gewoonlijk ben k weer met een DIY bezig..

Liefs,
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

2 gedachten over “My life”

  1. Gefeliciteerd, leuk! En wat een goed idee van je alternatieve chai tea. Ik drink superveel thee, maar stomweg nooit met (soja)melk gemaakt. Ga ik zeker uitproberen deze week.
    Goede zondag gewenst :-)

    Like

Plaats een reactie