Nail arts

20120904-103057.jpg
Laats was ik een oude lade aan het opruimen en kwam al mijn oude nail art spullen tegen ( in een ver verleden had ik acryl nagels en zette ik ze ook ) Maar die kun je gewoon ook op je natuurlijke nagel gebruiken! Dus vinden jullie het leuk om eens in de zoveel tijd een uitgebreide nail art te zien?

En totaal iets anders. Ik zit er al er tijdje over na te denken om filmpjes op te gaan nemen, maar ik twijfel steeds, wat vinden jullie? Leuk idee, of helemaal niks? Let me know :)

Liefs, Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

2 gedachten over “Nail arts”

  1. Het lijkt me erg leuk om eens een filmpje van je te zien! Op zo’n manier heb ik altijd het idee iemand beter te leren kennen of meer betrokken te zijn bij een blog omdat je zo de schrijver eens op een andere manier ziet dan alleen op stille beelden. :-)

    Like

Plaats een reactie