Books

20120629-133303.jpg
Lees jij veel boeken? Ik wel, ook soms wel 2 keer het zelfde boek.

De boeken die ik écht leuk vond/vind om te lezen zijn:

– 50 shades of grey trilogie ( E.L. James )
– Gossip girl ( Cecily von Ziegesar )
– Wij zijn ons brein ( Dick Swaab )
– Twilight saga ( Stephenie Meyer )
– Harry Potter ( J.K. Rowling )
– De alchemist ( Paulo Coelho )
– Vampire Diaries ( L.J. Smith )

Verschillende boeken maar ik vond ze zeker de moeite waard, hebben jij ook een van deze boeken gelezen? En wat vond je er van?

Ik heb de hunger games ook nog klaarliggen en ik ben bezig met de true blood boeken, en de biografie van Steve Jobs etc. Dus voorlopig ben ik nog niet uitgelezen ;)

Follow my blog with Bloglovin

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

2 gedachten over “Books”

  1. Stiekem ben ik ook helemaal fan van twilight, alle boeken vast al wel 10 keer gelezen. De vampire diaries heb ik allemaal gezien op tv, hoe zijn de boeken daarvan? de moeite waard of niet meer, aangezien ik de series ook heb gezien?
    Het eerste deel van the hungergames heb ik net uit. Ik had de film eerder al gezien en moet zeggen dat ik eigenlijk het boek net zo vind als de film. Wat denk ik wel een compliment is voor de film omdat films vergeleken een boek altijd tegenvalt. Ben erg benieuwd naar de volgende delen.
    Eerst wacht ik nu nog op het uitkomen van Shadow of night van deborah harkness.
    Nog veel leesplezier !

    groetjes

    Like

    1. Twilight blijft leuk hè ;), de boeken van de vampire diaries zijn wel anders dan de serie maar wel heel leuk en spannend! Ik kijk ook altijd vampire diaries op tv ( naja tv, ik download ze, omdat ze hier niet uitgezonden worden ;) ) en zowel de boeken als de tv serie vind ik leuk. Dus het proberen waard ! Jij ook veel leesplezier !

      Like

Plaats een reactie