DIY unicorn head

DIY unicorn head

Je ziet steeds vaker dierenkoppen als decoratie aan de muur. Een bizon doodskop, of bij de unrban outfitters zag ik dino hoofden en krokodillen koppen. Heel gaaf vind ik ze. Maar zoals aan alles hangt er natuurlijk ook een prijskaartje aan. Nu had ik zelf het idee om een een hertenhoofd te knutselen en op te hangen, maar toen kwam ik deze DIY tegen, en die kon ik jullie écht niet onthouden! Kijk gauw op: www.lilblueboo.com Daar zie je stap voor stap hoe je deze gave unicorn kan maken ! En het is niet heel erg moeilijk. Ik wil hem ook gaan maken, en dan de hoorn met glitters doen, óf met holografisch papier. yay !

Er staan nog veel meer leuke DIY’s en gratis downloads op haar site, dus ook zeker de moeite waard om even verder te kijken.

Liefs,
Acia.

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

One thought on “DIY unicorn head”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s