Gypsy Diary #11

20131208-195950.jpg
Sushi time ! Afgelopen weekend heerlijk gesmuld van sushi en aardbeien in chocolade saus, echt heerlijk. Vorige week ben ik weer even bij de oogarts lang geweest. Voor degene die het niet weten, ik kan veraf niet goed kijken en ik heb een cilinder afwijking. En mijn sterkte veranderd om de paar maanden, dus daar is geen bril op aan te passen. Vandaar dat ik om het half jaar op controle moet. Maar buiten kwam ik super veel mooie paddenstoelen tegen, zo’n leuk gezicht. En ook ben ik weer hard aan het werk voor mijn etsy shop ! Binnenkort word hij aangevuld met heel veel mooie dingen. En mijn boom staat, helaas toch maar geen echte, maar evengoed leuk. Minder leuk is dat mijn (nieuwe) verlichting nu al stuk is.

20131208-200108.jpg
Als ontbijt vind ik het heerlijk om avocado op een cracker of beschuit te eten, met een beetje zout en peper. Soms maak ik er zelf een chai thee bij, dan pak ik een lekkere kruidige thee, en laat die in warme melk even trekken. Een beetje kaneel en kardemom erbij en klaar! En deze nieuwe ringen heb ik gescoord! nog voor mijn verjaardag, super gaaf ! Ik ben dol op knuckle ringen.

Hoe was jou weekend? Nog last gehad van de storm?

Liefs,
Acia.

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

One thought on “Gypsy Diary #11”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s