Gypsy diary #7

20131110-201039.jpg
Zo wat vliegt de tijd weer, gypsy diary #7 alweer ! Ik ben vorige week bij de Ikea geweest, en daar zag ik dit peperkoek huisje liggen. Leek me leuk om te doen, dus heb ik hem natuurlijk meegenomen en in elkaar gezet. Je hebt alleen wat geduld nodig, want het glazuur droogt niet snel, dus je moet de onderdelen best een tijdje vasthouden voordat het blijft zitten. Maar het resultaat is leuk ! Ook had ik een snapshot van een NOTD gemaakt, met mijn favoriete ringen. En wat zag ik bij de Deen liggen? limited editon starbucks drankjes ! White chocolate mocha, echt lekker ! En in ons nieuwe huis bak ik ook af en toe weer eens wat lekker, hier had ik brownies gemaakt.

20131110-201120.jpg
Weer een gave paddenstoel, hoe leuk is deze dan? En dit shirt zag ik bij Bristol hangen, ik vond hem echt wel schattig (toch niet meegenomen) Vorige week had mijn moeder home made pizza gemaakt, zonder gluten etc, met lekker veel sla er op, hij was overheerlijk ! En als laatste zag ik dit kaarsje bij de kringloop staan. Het is natuurlijk een grapje he.. ;)

Fijne start van de week! En gaat iedereen vanavond nog snoep uitdelen aan de zingende kindjes?

Liefs,
Acia.

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s