Gypsy Diary #5

20131027-193919.jpg
Ik heb toch een lekkere thee ontdekt! En dat gewoon bij de Jumbo. Het is een groene thee met rozen en frambozen, lekker ! niet te zoet ofzo, maar wel echt lekker en heel geurig. Overigens, als ik groene thee op lege maag drink word ik heel misselijk, en als ik dan niet gauw een crackertje eet of dergelijk, dan kan ik heel hard naar de wc rennen. Weird he? heeft een van jullie daar ook last van? Ik vind het zo vaag. Toevallig gebeurde het me van de week, dat ik s’ochtends’s dus lekker een kopje rozen frambozen thee zette, even over het hoofd gezien dat het ook gewoon groene thee was. En ja hoor misselijk. Maar ik nam gauw iets kleins te eten, en dan trekt bij mij die misselijkheid dus weer weg.

On that note, halloween is om de hoek. Zaterdag is de wintertijd in gegaan. En op de foto hierboven zie je een look die ik denk ik alweer 2 jaar geleden gemaakt had voor halloween. En op weg naar de Jumbo kwam ik deze super gave paddenstoel tegen, herfst ! Vandaag is trouwens mega storm voorspeld. Voor degene die met het openbaar vervoer moeten of er sowieso door moeten; veel succes, en voorzichtig !

20131027-193949.jpg
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben al wezen kerst shoppen. Ahhh, echt? ja echt. Nu heb ik niet meer gekocht dan hele mooie verlichtte orchideeën, die het hele jaar door kunnen maar toch. Ik heb toch wel weer zin om de kerstboom op te tuigen, al is het nog niet zover. En ze hadden allemaal papieren lampionnen bij elkaar gehangen, heel leuk zag het er uit.

En mijn handen zijn helemaal stuk en vol verf van het klussen in ons huisje. Nu is het grove werk wel gedaan. Nu nog het opruimen en schoonmaken. Ik heb echt een hekel aan verhuizen, het is mooi als alles weer gesetteld is.

Fijne maandag, en voorzichtig in de storm!

Liefs,
Acia.

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

2 gedachten over “Gypsy Diary #5”

  1. Mooie paddenstoelen.
    Ik drink ook niet graag thee op een nuchtere maag, groene of andere. Ik heb het gevoel dat die dan altijd weer naar boven komt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s