DIY?

DIY?

Ohh ja ik weet het, woensdag DIY dag. Maar ik moet heeel eerlijk bekennen dat ik zelf 100 DIY’s door elkaar heb lopen, en voor jullie niet een complete in de planning heb. Sorry! Het komt door de drukte van de verhuizing, we zijn het hele huis aan het schilderen. En veel verschillende meubels aan het opknappen.

20131022-214526.jpg
Zoals je hierboven ziet (dit zijn maar 4 kleine dingetje) ben ik bezig om een nieuwe hoes voor mijn ‘nieuwe’ bank te scoren. Of een zelf te verven. En ben ik een lectuur bakje aan het opknappen en hij word wit. Ook dit vreselijke buddha ei probeer ik nog te rededen. En als ik weet wat voor kleur de bank precies word (dat zal een licht turkooizen kleur of wit zijn) ga ik de stoelen in eenzelfde kleur bekleden. En dit is een kleine greep uit het DIY lijstje wat ik aan het afwerken ben.. ;)

Fijne woensdag !

Liefs,
Acia.

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

2 gedachten over “DIY?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s