Gypsy Diary #1

20130928-143106.jpg
In de herfst veranderd de natuur weer prachtig, maar ook op elke hoek zit wel een spinnenweb. Goed opletten waar je loopt dus ;). Toen ik mijn laptop in Amsterdam ging ophalen, nam ik ook weer een tarwegras shot. Het is echt een mini beetje maar je krijgt er enorm veel energie van. Maar lekker vind ik het nog niet. Ook heb ik heerlijke perziken en avocado’s gegeten, yum!

20130928-143126.jpg
Ook drink ik elke dag weer een groene smoothie. Wat over is doe ik in een flesje en drink ik de volgende ochtend. Het is gewoon een ‘salad in a cup’ super gezond, en lekker vind ik. Ik heb er ook een filmpje van gemaakt ( je kunt even op m’n YouTube kanaal zoeken naar ‘smoothie’) En ik maakte ook een foto van mijn ketting in het zonlicht, bling bling ! En die super vrolijke tabletjes zijn geurende smeltblokjes, daar komt aankomende week een artikel over!

Fijn weekend allemaal! ❤️

Liefs,
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

3 gedachten over “Gypsy Diary #1”

  1. Leuke foto’s! Die spinnenwebben kunnen echt prachtig zijn soms, vind ik. Zeker als er wat dauwdruppels aan hangen en ze zo mooi schitteren in de zon.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s