New things, new weekend.

20130914-085314.jpg
Jawel lieve lezers, dit is het eerste bericht op mijn website die ik op een echte laptop tik. Mijn laptop welteverstaan.

Jaaa ik heb dan eindelijk een macbook! 2e hands weliswaar, maar daarom zeker niet minder goed. Weer via marktplaats, bij een super aardige jongen. echt fijn dat er ook serieuze mensen op marktplaats zitten. En als er wat mee was of als ik nog wat nodig had kon ik hem altijd bellen, nou super toch?!

Goed nu kan ik dus veel beter bloggen! En nu ga ik ook mijn echte camera gebruiken, want de foto’s kan ik nu hier op bewerken, fijn! Oke ik kan wel een hele blogpost schijven over hoe blij ik ben, maar nu weer over tot orde van de dag. En dat is dat ik een officiële webshop ga openen! Ik heb een domein aangevraagd, en ben druk bezig met alles in orde maken. Nu ben ik ook bezig met product fotos maken, de linker bovenste is er een van. Maar ik denk niet dat ik die ga gebruiken. Ik wil er wat meer sfeer in, wat vinden jullie? suggesties zijn van harte welkom!

En verder zie je een foto van mijn favoriete fashion combo op dit moment, een baggy sweater, met studs op de mouwen. En een leuke statement ketting erbij. Heerlijk voor het wat kouder wordende weer.

En als laatste een volle bak met een beetje couscous en veel groente, courgette en tomaat (beide vers van de tuin) erg lekker.

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Acia.

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

6 gedachten over “New things, new weekend.”

Plaats een reactie