Bracelet love

20130828-222026.jpg
Ik begin al wat vorderingen te maken met mijn gewoven kralen armbandjes. Ik probeer elke keer een andere methode om ze af te maken en er een slotje aan te maken, maar 100% tevreden ben ik nog niet. Ik ben echt gek op sieraden maken. Ik heb ook weer zoveel leuke ideeën dat m’n hoofd er van over loopt. Helaas heb ik niet alle tijd om nu mijn ideeën uit te voeren, maar als ik even tijd heb ben ik druk bezig! maken jullie ook veel zelf? En om de dag goed te beginnen maak ik de laatste tijd een choco koffie met amandel melk en een toefje slagroom, delish!

En hoe grappig zijn deze gedraaide wortels!? Zo kwamen ze vers van de tuin. Heel romantisch ;). En de laatste foto is mijn armcandy van de dag! De onderste middelste heb ik zelf gemaakt.

Liefs,
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

2 gedachten over “Bracelet love”

Plaats een reactie