My life

20130730-001616.jpg
Gister ben ik in de dierentuin geweest, er was een baby kameeltje geboren ! Zo schattig, hij staat hier niet op de foto, want hij lag de hele tijd achter z’n mama. Echt lief.

En ik kijk vaak naar filmpjes op YouTube, en een van mijn favoriete YouTubers is Shameless Maya. Zij is een YouTube kanaal begonnen om zichzelf schaamteloos te promoten. En dat doet ze mega leuk! Ze doet ook make-up en haar tutorials. Maar ook filmpjes waarin ze verteld hoe belangrijk het is om jezelf te zijn. En ze doet ook dingen die op haar bucket list staan. inclusief al haar haar afscheren en doneren! Haar motto is: ‘do you boo’ oftewel ben jezelf. Echt wel leuk om even te checken.

Ook had ik gister een like en share actie op Facebook (hij is nu afgelopen!) maar ik vond het zo leuk dat ik er binnenkort nog een hou! En de laatste foto is mijn armcandy van de dag.

Fijne dag!

Liefs,
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s