Mrs Gypsy jewelry on marktplaats !

20130531-204409.jpg
Jaaa eindelijk is het dan zo ver, sommigen van jullie wisten het al omdat ik het al eerder op mijn Facebook pagina gedeeld had, maar ik heb een deel van mijn zelfgemaakte sieraden op marktplaats gezet. Nu nog alleen armbanden, maar er komen elke keer wat nieuwe dingen bij. Ik maak ze met liefde, en ik doe ook speciale orders als je een verzoekje hebt.

Ook van het paarse armbandje komt volgende week woensdag een DIY zodat jullie hem zelf ook kunnen maken! Zo niet, neem eens een kijkje in mijn marktplaats winkeltje Het is mijn passie om mooie sieraden te maken en hoop ooit een webshop te kunnen openen, maar dit is mijn eerste stap. ❤

Ik zou ook wel een etsy winkeltje willen, omdat dat meer voor sieraden en handgemaakte dingetjes is, maar ik heb me daar nog niet echt in verdiept, en ken het zelf ook niet zo goed. Dus wie weet binnenkort.

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s