Vlog! a new camera?

Even een kleine test video om mijn oude camera nog een laatste kans te geven. Ik vind de kwaliteit niet super, maar laat even weten wat jullie er van vinden. Gewoon voor vloggen en kleine dingen. Beter dan mijn iphone of niet?

O en als jullie een Q&A (question and answer) vlog willen, stel dan al je vragen de je aan mij hebt hieronder in de comments.

liefs,
acia.

Follow my blog with Bloglovin

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

4 gedachten over “Vlog! a new camera?”

  1. Het beeld van dit filmpje is iets helderder dan bijvoorbeeld die van van je vorige over je Surfboard. Ook het geluid is iets helderder. Maar vind dat je Iphone al best goede filmpjes maakt!
    Zou me wel kunnen voorstellen dat je op de langere termijn een wat betere kwaliteit zou willen. Maar als je heel af en toe filmpjes/vlogs wilt maken is deze camera wat mij betreft goed genoeg. Een Iphone is wat trager waardoor het beeld schokkeriger wordt als je veel beweegt. Dat kan misschien irritant worden om naar te kijken. Ik denk dat een camera als dit dat minder of niet heeft.

    Like

  2. Ben het ook eens met wat Rachel zegt! Maar vind het al leuk dat je meer wilt vloggen :) heel wat anders, ik vroeg me eigenlijk af wat je voor werk doet? Want volgens mij ben je van heel veel markten thuis :p

    Like

Plaats een reactie