NOTD lavender love

20130310-120247.jpg
Eindelijk heb ik een mooi lavendel kleurig nagellakje gevonden, en van essence wel te verstaan! Nr. 36. Op de foto lijkt hij iets blauwer dan hij in het echt is. Echt een mooi lente/zomer lakje.

Ik heb deze keer mijn hele manicure met essence producten gedaan, om te kijken hoe dat beviel. De kleur en de topcoat gingen wel, maar de basecoat die ik gebruikt had, zitten kleine fibers in om je nagels harder te maken, dus helaas was het niet een hele gladde manicure. En ook niet zo lang houdbaar als met mijn essie/O.P.I./Sally Hansen base en topcoats. Nu was hij net aan 2 dagen mooi. Terwijl ik dus met bijvoorbeeld essie m’n manicure wel 5 dagen mooi kan houden.

Ook heb ik deze nail art versierd met wat hexagon rosé gouden glitters uit het essence vintage district nail art decoration kit. Super leuk om je ‘gewone’ manicure wat specialer mee te maken.

Enjoy.

Liefs,
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

One thought on “NOTD lavender love”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s