Make-up and things

20130204-205913.jpg
Catrice en essence hebben hun collectie weer vernieuwd. Ik ga dan altijd even een kijkje nemen, dingen testen en kijken wat wel en niet bevalt. Nu heb ik deze stay no matter what oogpotlood en een eyeliner getest, en dat zijn echt aanraders! Ze blijven zitten als een huis. Ik heb er over geveegd, mijn handen gewassen en aan het eind van de dag zat het er nog exact op zoals dat ik het net opgebracht had. De BB cream van catrice zag er ook veelbelovend uit, misschien neem ik die een andere keer mee, maar op m’n hand was hij prima van kleur en medium dekkend.

Verder ben ik als echte DIY-er weer even langs de karwei geweest. En wie o wie kan mij helpen? Ik ben op zoek naar deze schoenen die rechtsonder staan, een soort all star idee, maar dan met plateau, anyone help?

Liefs,
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s