Masquerade..

20121228-132858.jpg
Een gemaskerd ball vind ik er altijd prachtig uitzien. Iedereen met mooie maskers, het heeft wat mysterieus! Nu was ik laatst bij de action ( what’s new ) en hadden ze een soort oud en nieuw schap, met verkleed kleding, schmink en deze maskers. Ze hebben ze in allemaal verschillende kleuren. En ik vind dat ze mooi op je gezicht passen. Sommige maskers zitten helemaal niet lekker of voelen raar, bij deze had ik dat niet. En het leukste is, ze kosten maar €0,80 !

Nu vind ik deze kleuren niet heel geweldig, dus ga ik er een DIY van maken, en hem zelf decoreren. Maar als je dus nog naar een mooi én goedkoop masker op zoek bent voor oud en nieuw, of welke gelegenheid dan ook, ga zeker even bij de action langs, ze hadden ook nog grotere met veren etc.

Liefs,
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

2 gedachten over “Masquerade..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s