Advent

20121201-102731.jpg
Ooh boy, wat heb ik me beroerd gevoeld zeg. Ik heb een maag-darm infectie. Ik ben nog niet beter maar deze DIY kon ik jullie niet onthouden, aangezien de advent kalenders gaan beginnen.

Je hebt nodig een plankje ( waar 24 knijpers op passen ) en dus 24 knijpers, lijm, en verf is optioneel.

Lijm alle 24 knijpers naast elkaar met een gelijke tussenruimte vast. Ik heb ze eerst neergelegd en daarna vastgelijmd. Ik heb een kartonnetje van 2,5 cm breed geknipt en die na elke gelijmde knijper gelegd zodat elke afstand ong. gelijk is.

Daarna heb ik het bord met de knijpers wit geverft. En een paar knijpers versierd met nagellak en wat glitter stenen. Je kunt het versieren zoals jij het wil.

Je kunt ook eerst het bord mooi beschilderen en de knijpers apart schilderen, en dan pas lijmen.

En als het klaar is kun je het bord ophangen en aan elke knijper een touwtje met een klein ingepakt kadootje hangen (snoepje, nagellakje etc) Dat is nog eens leuk aftellen tot kerstmis!

Liefs,
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

3 gedachten over “Advent”

Plaats een reactie