Books/movies

20121029-163620.jpg
Met het donkere en koudere weer op komst, vind ik het altijd heerlijk om lekker een film te kijken of een leuk boek te lezen.

Zoals sommige van jullie wel weten ben ik écht fan van The Vampire Diaries (elke donderdag avond op de CW in Amerika op tv, ze zijn al bij seizoen 4! Heel jammer dat ze dit soort series altijd maar 1 seizoen in Nederland op de tv laten zien) en de gelijknamige boeken zijn ook echt de moeite waard als je van dit genre houd.

Films die ik de afgelopen tijd op dvd heb gekeken zijn:

-what to expect when you’re expecting:
Grappige film, met Cameron diaz en Jennifer lopez. Zeker leuk als je zelf een kleine verwacht. In de film zie je vijf koppels die alle 5 een kind verwachten, Hun ups en downs. En hoe de mannen hiermee omgaan (erg grappig!) Zoals ik al zei leuke film, verstand op nul en gaan.

-the vow:
Jaaa met Channing tatum (uit magic Mike;) ) De film gaat over een stel dat super gelukkig getrouwd is met elkaar, maar dan krijgen ze een auto ongeluk, en is de vrouw haar geheugen kwijt. Ze kent haar eigen man niet meer. In de film doet Channing er alles aan om zijn vrouw terug te winnen. Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Deze film vond ik echt leuk, lekker romantisch, en toch ook grappig.

En 14 november komt the twilight saga breaking dawn part 2 uit! Ik ga met een vriendin naar een twilight ‘marathon’ waar ze eerst deel 1 laten zien, en dan om middernacht deel 2! Heb er echt wel zin in.

Gaan jullie binnenkort nog naar de bioscoop? Of hebben jullie nog een aanrader voor een boek of film?

Liefs,
Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

One thought on “Books/movies”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s