My hair secret..

20121007-120858.jpg
Droge haarpunten, of erger, gespleten haarpunten. Dat kan komen door verven, veel hitte gebruiken ( zoals je haar stijlen of krullen ) maar kan ook komen als je fijn breekbaar haar hebt. Dan is het fijn om je haar soms wat extra’s te geven.

Ik ben altijd op zoek naar goede leave in coditioners die je haar niet vet of zwaar maken. Ik gebruik nu de kruidvat crèmevoeding mild. Eerst dacht ik mwagh, niet heel bijzonder, maar toen probeerde in het in combinatie met kokos olie, en dat is heel fijn! Ik mix op m’n hand, een erwtje kokos olie met een nootje crèmevoeding, en dat meng ik dan op mijn hand en smeer het vervolgens in mijn haarpunten. Resultaat: zachte glanzende haarpunten !

Het verschild natuurlijk per persoon ( en haartype ) of dit voor jou zou werken, maar voor mij werkt het heel prettig.

En ik ben altijd op zoek naar betere leave in coditioners het liefs biologisch, hebben jullie tips? En wat zijn jullie ‘holy grails’ wat haar betreft ?

Liefs, Acia.

Follow my blog with Bloglovin

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

7 gedachten over “My hair secret..”

  1. Ik had altijd droog haar. De reden: Ik verfde mijn haar blond. Nu heb ik al een tijdje geen blond haar meer en mijn droge haar is een heel stuk minder! Hoewel, de zomerzon heeft het wel weer een beetje verpest nu. Maar dat komt ook wel weer goed. Verder is mijn tip: haarmasker van de care en repair lijn van het Kruidvat! :)

    Like

  2. Leuk artikel, ga ik zeker eens proberen! Mijn haar is lang, dun en geverfd dus ik kan dat zeker wel gebruiken, haha. Waar koop jij je kokos olie? Super blog heb je trouwens, wat ben jij creatief zeg ik volg je!

    Like

Plaats een reactie