Inspiration: American flag shorts

20120509-183001.jpg
Ik wou heel graag shorts met de Amerikaanse vlag, maar ik kwam steeds maar niet de perfecte tegen. Dus DIY! Mijn lievelings broek was helaas overleden, maar als shorts kon hij nog prima dus die heb ik afgenikpt, zie hier hoe je dat kan doen. Overal zie je tegenwoordig sjaaltjes met de Amerikaanse vlag, dus ik heb er een gekocht en kleine stukjes uitgeknipt, en die op m’n shorts gelijmd met strijklijm. Zie hier hoe je strijklijm moet gebruiken.

Je kunt natuurlijk ook alleen de kontzakken doen of iets heeel anders, ik ben benieuwd naar jullie creaties!

*

I wanted american flag shorts for so long, but couldn’t find the perfect one, so DIY! My own favorite jean died, so I used that one to cut it to shorts. On a how to ‘jeans shorts’ click here. Everywhere in holland you see now scarfs with the american flag, so I bought one, and cut little pieces of it and glued it on, with iron on hem tape. Click here for a ‘how to’ with hem tape.

You can also do only the back pockets or something totally different. Are you going to make your own ‘flag’ shorts?

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Gepubliceerd door

MrsGypsy

Creatief ! Dat ben ik in woord samengevat. Ik kijk naar de nieuwste trends en maak er mijn eigen versie van. Ik ben gek op muziek het strand, tekenen, yoga, bedenken, maken, gadgets, sieraden, fashion, festivals en mama zijn. Ook word ik heel blij van lekkere koffie. Enjoy!

16 gedachten over “Inspiration: American flag shorts”

  1. echt heel mooi gemaakt! Maar een vraagje; ik wil er ook graag een, kun je ze ook niet gewoon kant en klaar in de winkel kopen? Ik zie ze namelijk nergens! Heb je een tip waar ik ze kan halen?

    Like

  2. Suppeeeer nice! Ik wil er graag ook eentje, kun je ze ook ergens kant en klaar in de winkel kopen? Ik zie ze nergens, en ik zoek me suf … Heb je een tip?

    Like

  3. heel veel mensen willen die ook kan je ze niet maken en verkopen??:$ ik wil er ook heel graag een maar kan dat zelf niet want ik heb daar geen tijd voor

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s